Estrenem la nostra nova pàgina web amb un nou disseny, nous continguts, nou logotip, i d’accés responsive per poder accedir des de qualsevol dispositiu ja sigui mòbils, tauletes tàctils o ordinadors de taula.

Hi trovareu una informació més detallada sobre les activitats i serveis que es fan. També hi ha diverses maneres de contactar amb nosaltres directament, per deixar els vostres comentaris sobre els aspectes que considereu, o donar-vos d’alta com associat si encara no ho sou,  també hi trovareu enllaços d’interes, etc.

Durant aquesta temporada 2020/21 s’aniran fent diferents xerrades sobre la nova pàgina web, on s’explicaran els diferents continguts i la manera d’interactuar-hi per tal de treure-li tot el profit.

Les persones interessades a assistir-hi poden passar per secretaria per apuntar-s’hi.