Punta al coixí

Categories :
Activitat de Punta al coixí
Descripció de l’activitat:

La punta al coixí o boixets és un art tèxtil que consisteix a elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l’ús d’un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí. La tècnica de la punta al coixí va derivar a partir del segle XVIII en una indústria que va sobreviure fins a mitjan segle XX. A tot el territori s’organitzen trobades de puntaires. Cal destacar la tasca que fan les escoles de boixets i les associacions, la més important a Catalunya essent l’Associació Catalana de Puntaires.

Lloc de l’activitat:

L’activitat es desenvolupa íntegrament a les instal•lacions del Centre Social situat al carrer Prat de la Riba nº 17 de Castellar del Vallès, a la Sala de pintura.

Dates i horaris:

L’activitat es du a terme durant tot l’any, és a dir, s’inicien les classes el mes d’Octubre fins al mes de Juny, amb els següents horaris setmanals:

 • DILLUNS de 10:00 a 12:00 hores
 • DILLUNS de 17:00 a 19:00 hores
Participants:

L’activitat es oberta a tots els socis de l’entitat, que prèviament s’han apuntat a la mateixa. Durant el curs hi ha participat el següent nombre de persones, totes elles residents a Castellar del Vallès i majors de 60 anys.

La persona encarregada de portar a terme l’activitat és: ROSA CLERMONT PINEDA.

Més Informació
 • Direcció Casal Catalunya

  Carrer Prat de la Riba, 17
  08211 Castellar del Vallès
  (Barcelona)

 • Telèfon

  +34 644 501 178