Punt de mitja i ganxet

Categories :
Activitat de Punt de mitja i ganxet
Descripció de l’activitat:

El ganxet, de vegades anomenat teixit de ganxo, és una tècnica per teixir labors amb fil o llana que utilitza una agulla curta i específica, el ganxet, de metall, plàstic o fusta. Aquesta tasca, similar al punt de mitja, consisteix a passar un anell de fil per sobre d’un altre, encara que a diferència d’aquest, es treballa només amb un dels anells cada vegada. També es denomina ganxet als teixits realitzats mitjançant aquesta tècnica, els quals poden ser des de cobrellits, puntes, centres de taula, roba, etc.

Lloc de l’activitat:

L’activitat es desenvolupa íntegrament a les instal•lacions del Centre Social situat al carrer Prat de la Riba nº 17 de Castellar del Vallès, a la Sala de pintura.

Dates i horaris:

L’activitat es du a terme durant tot l’any, és a dir, s’inicien les classes el mes d’Octubre fins al mes de Juny, amb els següents horaris setmanals:

 • DIMECRES de 17:00 a 19:00 hores
Participants:

L’activitat es oberta a tots els socis de l’entitat, que prèviament s’han apuntat a la mateixa. Durant el curs hi ha participat el següent nombre de persones, totes elles residents a Castellar del Vallès i majors de 60 anys.

La persona encarregada de portar a terme l’activitat és: JOSEFA BAUTISTA ZAMBUDIO.

Més Informació
 • Direcció Casal Catalunya

  Carrer Prat de la Riba, 17
  08211 Castellar del Vallès
  (Barcelona)

 • Telèfon

  +34 644 501 178