Pintura de roba

Categories :
Activitat Pintura de roba
Descripció de l’activitat:

La pintura és l’art de pintar, d’expressar-se sobre una superfície mitjançant formes i colors. La pràctica consisteix a aplicar una tècnica concreta damunt una superfície determinada, sia un full de paper, un llenç, un mur, una fusta o un retall de teixit. Concretament Pintar sobre roba és aplicar la pintura sobre qualsevol tipus de teixit.

La finalitat n’és obtenir una composició amb les formes, colors, textures i el dibuix, que dóna lloc a una obra d’art d’acord amb uns principis estètics.

La pintura és una de les expressions artístiques humanes més antigues i una de les sis Belles Arts. Una categoria aplicable a qualsevol tècnica o tipus de suport físic o material, incloent-hi els suports o les tècniques efímeres, així com els suports o les tècniques digitals.

Lloc de l’activitat:

L’activitat es desenvolupa íntegrament a les instal•lacions del Centre Social situat al carrer Prat de la Riba nº 17 de Castellar del Vallès, a la Sala de pintura.

Dates i horaris:

L’activitat es du a terme durant tot l’any, és a dir, s’inicien les classes el mes d’Octubre fins al mes de Juny, amb els següents horaris setmanals:

 • DIVENDRES de 17:00 a 18:30 hores
Participants:

L’activitat es oberta a tots els socis de l’entitat, que prèviament s’han apuntat a la mateixa. Durant el curs hi ha participat el següent nombre de persones, totes elles residents a Castellar del Vallès i majors de 60 anys.

La persona encarregada de portar a terme l’activitat és: ANGELINA ILLA VENTURA.

Més Informació
 • Direcció Casal Catalunya

  Carrer Prat de la Riba, 17
  08211 Castellar del Vallès
  (Barcelona)

 • Telèfon

  +34 644 501 178