Cant coral

Categories :
Activitat Cant coral
Descripció de l’activitat:

Un cor és una agrupació musical de caràcter exclusivament vocal, format per cantaires que canten col•lectivament, sovint conduïts per un director o directora. Per tant, el terme cor s’oposa a qualsevol tipus d’agrupació de veus solistes. L’agrupació coral més habitual, és la formada per quatre veus mixtes: sopranos, contralts, tenors i baixos. Un cor pot cantar amb acompanyament instrumental o sense. Quan ho fan sense acompanyament, es diu que canten a capel•la. L’acompanyament pot ser un sol instrument (sovint el piano), un petit grup instrumental, o fins i tot una orquestra simfònica.

Lloc de l’activitat:

L’activitat es desenvolupa íntegrament a les instal•lacions del Centre Social situat al carrer Prat de la Riba nº 17 de Castellar del Vallès, a la l’Auditori. Durant una part dels curs, unes cinc sessions, les classes s’imparteixen a l’Auditòri de la ciutat de Barcelona, situat al carrer Lepant nº 150, conjuntament amb altres Corals de Catalunya.

Dates i horaris:

L’activitat es du a terme durant tot l’any, és a dir, s’inicien les classes el mes d’Octubre fins al mes de Juny, amb els següents horaris setmanals:

 • DILLUNS de 16:30 a 18:00 hores
Participants:

L’activitat es oberta a tots els socis de l’entitat, que prèviament s’han apuntat a la mateixa. Durant el curs hi ha participat el següent nombre de persones, totes elles residents a Castellar del Vallès i majors de 60 anys.

La persona encarregada de portar a terme l’activitat és: MONTSERRAT GURRI.

Més Informació
 • Direcció Casal Catalunya

  Carrer Prat de la Riba, 17
  08211 Castellar del Vallès
  (Barcelona)

 • Telèfon

  +34 644 501 178